SLOVENIJA IMA TALENT 2016 - FINALE

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Gledal sem samo prvi dve oddaji, nato sem obupal. Ni bilo časa, pa tudi zanimalo me ni kaj dosti. To se mi še ni zgodilo, a jebat ga, vse je enkrat prvič.

No, ampak finale sem pa počekiral. Seveda na fast forward, saj bi znorel, če bi moral gledat štiri ure reklam in pizdarij bratov Valič. Slovenci kupijo vse, kar jim ponudiš. Tudi totalni nepotizem in nesposobne voditelje. Vid je okej, Domen je porazen. Ampak ker je kao čeden, so mu dali še ta gig. Only in Slovenija. 

Tekmovalcev ne poznam, niti se nisem trudil, da bi jih poznal. Zato jih bom danes videl prvič in jih bom neobremenjeno ter iskreno ocenil ter povedal svoje mnenje. 

Pa da vidimo.

  • Aleksandra Vovk, no, njo sem čeknil že prej, saj je pač domačinka, če veste kaj mislim. Super poje, super nastopa, super odrsko prezenco ima. Res me zanima, kaj bo naredila na finalnem odru. Hm, res ni šlo drugega kot jebena Euphoria? Slaba izbira komada. Raay, kje si imel pamet, jebote? Po moje si je s tem zapravila možnost zmage. Škoda.
  • Batista Cadillac, tole je finale? Faking resno? In Ivančičeva Črta? Od kdaj je to dobra fora za finale? Dajte no, ne ga srat. Dolgcajt. 
  • Eva Gorenc, klišejska izbira komada, ampak v super verziji. Zelo dober vokal, dober nastop. Paket za zmago, če bo ujela srca gledalcev. Čestitke. 
  • Led Motion, super muska, kul ideja Ala Pacina, fajn za pogledat, ampak nekega spektakla nisem ujel. Očitno imajo premalo denarja. 
  • Luka Sešek, moderno, ampak vseeno je moral imeti Modrijane, da ne bi sesul očetove zapuščine, mar ne. Soliden nastop. 
  • David Matiči, spomnim se ga iz oddaje Misija Evrovizija, kjer je bil kul. Frajerček, a jebal ga je vokal. Izbral si je pretežko pesem. Škoda. 
  • Anja Šivic, krasen nastop, super muska, lušna punca. Lajkam!
  • The Plut Family, sestri bi rad enkrat videl v porniču, mulca sta face. Povedano drugače, ena fajn družinca, ustvarjena za odre. Če na koncu zmagajo, ne bi imel nič proti. 
  • Isaac Palma, dober vokalist, malo preveč pocukran nastop za moj okus, ampak ipak gre za finale, kjer je treba ujeti srca babnic, mar ne. Naj mu bo. 
  • WildArt, mini 2 Cellos. Kul pobeka sta. Talent, da se reče. Fina izbira glasbe. Ampak žal tudi kopija 2 Cellos, mimo tega ne morem, jebat ga. 

Prva finalista sta WildArt, kar je logično, da publika obožuje otroke. Drugi pa Isaac Palma, kar je spet logično, saj je publika nora na tujce, ki se hočejo asimilirati. Če ne drugega pa zato, da se malo opere krivda ksenofobije do beguncev. 

In zmaga za WildArt. No ja.

3 COMMENTS

E
22 Dec 2016
Tega pa nisem vedel da je dober oponašalec MJ.
Iztok faking Gartner
22 Dec 2016
Matiči je tudi izjemen oponašalec Michaela Jacksona.
E
22 Dec 2016
WildArt zaslužena zmaga.Sem prav navijal za niju ker pač nisem kupil poskuranke zgodbe Isaaca.Niti slučajno ne poje tako dobro kot so nam želili to prodati.Poje dobro tukaj mu ne gre nič za učitati a ni dobenega preseška kot se je to želelo kazati čez vse tri oddaje ali koliko jih je pač bilo ko je on pel. Matići je za mene dober in izjemen pevec.Vem,da folk tega ne vidi ker pač nima neke pocukrane zgodbe.Enostavno je prišel na oder in vsakič odpel fenomenalno.Marsi kdo ne ve , da Cheecha iz ptujske rap zasedbe Project Replica.Že kar globoga zgodovina. https://www.youtube.com/watch?v=X2BFnDxnq1Y The Plut Family fenomanali mogoče kdaj pa kdaj eno od punc jebe fokal a nič ne de. To so bili moji kandidati za zmago.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers