POPEVKA 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

No, pa da še jaz malo pokomentiram slovensko Popevko iz sobotnega večera.

Čas je, da nekdo na net vrže pornič Eve Boto. Sigurno bo bolj odmeven od njene sicer lepe pesmi, s katero je lani zmagala.

Uroš Smolej in Alenka Godec bi lahko kandidirala za najbolj dolgočasen in nesmešen voditeljski par leta. Fak mi! Kdo piše scenarije za te prireditve na nacionalki?!?

Matjaž Kumelj je lep, pa tudi poje ne slabo, toda kaj, ko nima prave ekipe in kaj, ko se vedno znova izgubi v poplavi klišejev neštetih podobnih pesmi, špur in for. Če bi priredil koncert, bi prišlo pet ljudi. Od tega trije varnostniki. Žal.

Ste za foro, da naredimo eno glasbeno prireditev brez Nuške Drašček? No, ste? Je pa gospa pravi fenomen, saj nikoli do zdaj ni uspela nase navleči ene vsaj približno kul obleke. Če bi bil na njenem mestu, bi svojega stilista ustrelil že deset let nazaj.

Omar Naber še ni šel na Evrosong, pa že tekmuje na Popevki? Bo jutri objavil tudi kandidaturo za predsednika? In bog ne daj, da spet zmaga, saj ga bodo izgnali iz Slovenije. 

Tip, ki je prepeval o stari Ljubljani, je zgledal kot Mark Žitnik. In to v trenutku, ko so mu povedali, da se lahko poroči s svojim fantom.

Kitarist Mon'Ami bejbe je brez dvoma gej, saj je ni zalizal, pa četudi ga je par minut prosila, naj jo zaliže.

Mulca, ki sta pela o Ljubljani, sta zgledala kot dva nerdy psihota iz kake hollywoodske grozljivke, kjer se dvema nerdy mulcema zmeša in pobijeta svoj razred in razredničarko, potem pa vsi govorijo, da sta zgledala povsem nedolžno in da ne morejo verjeti, kaj sta naredila.

Sem že rekel, da sem fan Zale Smolnikar? No, zdaj rečem še enkrat! Top punca! Cel paket! Upam, da ji rata okej glasbena kariera.

Gašper Rifelj in Matjaž Kumelj bi lahko šla v gej porniče. Sto posto bi naredila več kot v muski. Z roko v roki, da ne bo pomote. Eto, iskreno. 

Samo v Sloveniji lahko s pevko, kot je Jana Šušteršič, naredimo to, da se je nihče več ne spomni. 

O Slavku Ivančiču raje ne bom rekel nič, da ne rečem kaj čudnega. 

Alex Volasko is back! Brez debilnih pand in s krasno pesmijo. Tako se dela. 

Darja Švajger je iz nekega drugega časa. Kot vse tiste ostarele zvezde, ki delajo reklame za kekse, čigumije in zobne paste. 

Toliko slabih in povprečnih pesmi pa še ne. Res nimamo boljših idej in boljših avtorjev. Ubogi pevci in pevke, ki morajo prepevati tako sranje. Saj ni čudno, da folk raje nabija Modrijane in Šabana Šauliča.

Totalna potrata časa. Mojega in vašega. 

Kdo je zmagal? Boli me kurac!

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers