PAMELA ANDERSON JIH IMA 49

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Naša draga Pamela jih ima danes 49. Bila je esenca seks simbola, superzvezda serije Baywatch in daleč najbolj uspešna ter prepoznavna Playboy zajčica vseh časov. Ikona te revije, če povem na prvo žogo. Okej, bile so Carmen Electra, Jenny McCarthy in Anna Nicole Smith, toda Pamela je bila še bolj znana, še bolj popularna in še bolj všeč moškim, ki so veselo sanjali o njenih velikih joških.

Škoda, da ji ni ratalo s filmom Barbwire, saj bi lahko postala tudi filmska zvezda. Ni bila tako zelo slaba igralka kot misli večina. Problem je bil v tem, da je bil film zanič. In da je pred tem dobivala samo vloge v povprečnih tv trilerjih, kjer je pač joškarila.

Pamela Anderson je utelešenje ameriških sanj. Je bitvo mokrih sanj. Je ženska, o kateri so nekoč sanjali tudi slovenski moški, ki jih je rajcala s svojimi oblinami v rdečem kombinezonu obalne reševalke. Številne ženske so imele velike joške, polne ustnice in blond lase, toda samo Pamela je uspela ujeti tako slavo, tako prepoznavnost, tak mega drkaški uspeh. Amen. 

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers