KRALJICA ORALNEGA SEKSA

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Zadnje čase večkrat poslušam tarnanje prijateljev, ki mi zaskrbljeno zaupajo, da jim ga njihove partnerke nočejo več vzeti v usta ali pa da to naredijo enkrat na pol leta, pa še takrat precej površno in zgolj zato, ker mislijo, da morajo. Nič manjkrat ne slišim zaupnih pogovorov žensk, ki povedo, da jim ni do tega početja in da mora njihov moški pač biti srečen, če sploh seksajo z njim. Da je oralni seks torej preteklost in da se jim ne ljubi več ukvarjati s tem.

Ob takih pogovorih me zaboli glava in se vprašam, če sem morda spet v srednjem veku, ali še bolje, če so vsi okoli mene dan in noč sredi cerkvene maše. Ja saj potem pa ni čudno, da moški uteho iščejo pri prostitutkah, ženske pa se ne spomnijo več, kdaj se je njihov partner res dobro in predano poigral z njihovim mednožjem.

Drage dame, oralni seks ni praznik. Oralni seks ni nuja. Oralni ni nekaj, kar se počne enkrat na leto. In nekaj, kar vam mora biti odveč in pač potrpite, da ugodite želji svojega moškega. Oralni seks je čisti užitek, zabava in navihano početje, ki mora vzburiti in močno vznemiriti tudi vas same. Le kaj je boljšega od moškega, ki se mu zmeša od tega, ko mu ga njegova ženska vzame v usta. Le kaj je boljšega od moškega, ki hvaležno in pohotno gleda svojo žensko med svojimi nogami. In seveda, le kaj je boljšega od moškega, ki vam bo hvaležen, da ste mu nudile oralne užitke in vas bo nagradil s tako zagnanim lizanjem,  da se vam bo zmešalo.

Prava ženska uživa v orali. Prava ženska uživa v tem, da vidi in občuti kake užitke povzročajo njena usta in jezik. In pravo žensko to močno vzburi. Tako zelo močno, da orale ne izvaja več za moškega ampak zase. Za svoj poreden in pohoten užitek, kjer jo vznemirja vsak centimeter partnerjevega penisa. Svojega moškega lahko z oralnim seksom zjutraj zbudite, lahko pa mu ga ponudite tudi za lahko noč. Verjeti ne boste mogle, kako zelo vam bo hvaležen in kako zelo vam bo vrnil užitke. Naj orala ne bo vedno predigra za seks, naj bo tudi solo akcija, ki se zaključi v vaša usta ali na gole prsi. Tudi to kdaj pa kdaj potrebuje vaš moški. To, da mu pride samo od orale, da se ne obremenjuje z ničemer in da samo uživa. Nikar ne jemljite tega kot egoizem, boste že naslednjič ve na vrsti, brez skrbi.

Oralni seks je lahko tudi zelo zabaven, če imate dovolj domišljije. Dodajte hrano, recimo smetano in sladki greh na partnerjevega korenjaka, ali pa led in vodo v vaša usta ter eksperimentirajte in si dajajte duška. Ravno to, da orali zmanjka domišljije, oralo ubije. Tega ne smete dopustiti, kar pomeni, da se lahko z oralnim seksom zabavate tudi izven domače postelje. Recimo v avtu, v dvigalu, v bazenu ali celo na kakem bolj drznem mestu. Pa še packarije ne bo, če se boste posladkale s sokovi radosti. Če želite, se lahko tudi snemate in potem z zanimanjem opazujete kako dobro vam gre. Skratka, nešteto možnosti za oralne užitke.

Drage dame, moški obožujejo oralni seks. Bodite njihove kraljice in videle boste kako z lahkoto jih boste ovile okoli prsta in kako zelo vam bodo hvaležni za redno oralno obdelavo svojih korenjakov.

 

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers