DVA ORGAZMA NA DAN

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Pokojni psihiater Janez Rugelj je resda zapisal, da se mora številka ustaviti pri petem orgazmu in da so zanje odgovorne ženske same, toda moja teorija je malce drugačna. Za ženski orgazem je zadolžen moški. Prav moški mora svojo žensko tako odpreti, segreti in sprostiti, da s tem nima nobenih težav. Da ji prihaja kot za stavo. Vsaj dvakrat na dan. Edino tako bo zares zadovoljna. Edino tako ne bo tečna in zoprna. Tečne in zoprne so vedno ženske, ki imajo težave v seksu. Ki jim ne prihaja. Ki jim manjka veliki O. Tisti pravi orgazem, kjer mora za nekaj sekund izgubiti zavest.

Jebeš verižne orgazme, dovolj je le eden pravi. Tak, da te zbije in da komaj dihaš. Tak, da vse do večera ne rabiš drugega. Pravijo, da se mora ženska orgazma naučiti. Ne bi se strinjal. To je mora naučiti moški. Pa ne na način, da se neznansko trudi in izvaja maratonske kamasutra prijeme. Marveč tako, da jo zna sprostiti. Da pred njim nima zadržkov. Da se zaveda svojega telesa in dejstva, da ga obnori z vsakim centimetrom svoje biti.

Dragi moški, ne glejte le nase. Vedno glejte tudi na žensko. Pravi moški je tisti moški, ki uživa v uživanju ženske. Ki ga močno strese tudi njen orgazem. In ki komaj čaka, da ji bo pričaral novega.

Moški, ki tega ne ve, je moški, ki nima pojma o ženskah. In ženske, ki imajo take moške, so vedno zelo zadržane, tečne in zoprne.

1 COMMENTS

alen
27 May 2016
ne bi se mogel bolj strinjat ..

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers