SEKSI MEGI KNUPLEž

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Če ste videli novi videospot skupine POP ‘n’ DEKL za pesem Kosci, potem niste mogli zgrešiti postavne, privlačne, seksi in karizmatične blondinke Megi Knuplež.

Vroča Megi prihaja iz okolice Maribora. Je mlado, navihano in komunikativno dekle, ki rada nastopa v videospotih in vznemirja gledalce. Ali kot o sebi pove sama: ” Vedno sem znala uživati v življenju. Ukvarjam se s stvarmi, katere so za nekatere ljudi nevsakdanje, meni pa predstavljajo nek izziv. Rada sem drugačna od drugih, zato se ne bojim novih priložnosti.”

In ena takšnih novih priložnosti ter izzivov je bil seveda novi videospot narodnozabavnih žurerjev POP ‘n’ DEKL.

Kako je bilo na snemanju tako zabavnega videospota, nas seveda zanima. In Megi začne pripovedovati: “Mislim, da se noben kosec ne bi uprl takšni košnji kot so si jo zamislili fantje iz Pop’n Dekl. Brez vsakega problema bi delili svoje znanje z lepimi dekleti. Posnela sem že kar nekaj videospotov, ampak morem priznati, da je bilo prav to snemanje eno izmed najbolj zabavnih do sedaj. Veliko smeha in pozitivne energije.”

Kaj pa košnja, draga Megi? Ti gre?

“Seveda so me fantje učili tudi kositi. Ampak mislim, da bom kljub temu raje ostala v svojih vodah. Modeling, plesna animacija, promocije ter snemanja, to so moja področja, za katera sem prepričana, da mi gredo bolje od rok.”

 

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers