LAžI O MICHAELU JACKSONU SE NADALJUJEJO

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Spletna stran radaronline je objavila šokantno novico o dnevu, ko je skupina policajev vdrla na posestvo Michaela Jacksona in mu zaplenila vse mogoče stvari. Z namenom, da najdejo dokaze o otroški pornografiji, ki so mu jo pripisovali iz začetka devetdesetih, ko ga je udarila prva afera, ki jo je komaj preživel. No, druge ni. Nikoli. Druga ga je sesula na prafaktorje in ga na koncu spravila na smrtno posteljo. 

Itak, radaronline nabija, kaj vse so policaji našli na Neverlandu. To so tako ogabne laži, da človek težko verjame. Ljudje pa jim še vedno veselo nasedajo. Idioti, ne morem reči drugače.

Mar res mislite, da bi bil Michael Jackson po tej raciji na svobodi, če bi FBI in policija našla tako ogabne dokaze kot jih navaja spletna stran? Dajte malo razmišljat, jebemti no. Če bi res našli vse to, kar nabijajo, da so takrat našli, bi ga zaprli še isti dan in mu kariero zjebali še isto minuto. Že ena slika golega otroka bi bila dovolj za arest, kaj šele vse to, kar radaronline nabija, da so našli. 

Bruhat me, res. 

4 COMMENTS

Wega
14 Jul 2016
ups, sem pozabil prilepiti povezavo http://www.mladina.si/175324/ali-resnica-v-casu-druzabnih-medijev-sploh-se-kaj-velja/
Wega
14 Jul 2016
No takole, preberi si, mislim da je 12. odstavek. Za bruhat.
Iztok faking Gartner
14 Jul 2016
Bolano! Še bolj bolano pa je to, da ljudje to verjamejo. In da se potem medij za to ne opraviči.
MJpederćina
23 Jun 2016
seveda... https://www.youtube.com/watch?v=ToXIrKntJrs

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers