FREDDIE MERCURY

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Freddie Mercury bi bil danes star 70 let. Eden najboljših vokalov in najbolj karizmatičnih frontmanov muske vseh časov. Svojčas sem bil fan Queenov, zato ga izjemno cenim še danes. Pa za vedno mi bo žal, da nista z Michaelom Jacksonom uspela končati skupnega albuma.

Leto 1986, Wembley, Queen. 
Epski koncert. 
Verjetno najboljši v zgodovini rock muske. 
Freddie pa v najboljši formi svojega lajfa. 

 

5 COMMENTS

David
08 Sep 2016
Montebuba, meni je bil ravno Sacha Baron Cohen taprava izbira, mislim da je model dovolj karizmatičen, da bi znal zaigrati Freddija v nulo. Škoda je njegovega talenta, da ga takole zapravlja z bedarijami ala Borat, Bruno, ipd. Se pa strinjam Ray je bil ok, tudi Ali ni bil švoh, pa Beyond the Sea mi je bil tudi v redu...bolj sm meu v mislih avtobiografije v zadnjih 5 letih, da delajo res zanič filme, nekaj na hitro...
Iztok faking Gartner
08 Sep 2016
Cohen bi bil vrhunski, ja. Pa še podoben mu je.
montebuba
07 Sep 2016
od Johnny Casha je bla zela dobra...tudi Ray OK.... ja, lepo bi blo da se Freddiju poklonijo z eno lepo biografijjo, ki bo narejena kot treba; V glavni vlogi vidim Deppa ali pa Edwarda Nortona. :)
David
05 Sep 2016
Komaj čakam, da končno posnamejo film o njemu in upam, da ne bo neki na hitro spacan zmazek.
Iztok faking Gartner
06 Sep 2016
Zadnje čase vse mogoče biografije propadajo kot za stavo, tako pri kritikih kot pri gledalcih. Nekatere niso slabe, mnoge pa so. Freddie je vrhunska tematika. Tudi jaz upam, da ne bodo zajebali.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers