FERGIE - M.I.L.F. $

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Jup, Fergie je nazaj. S super komadom. In spotom, kjer kar mrgoli znanih fac. Lajkam big time.

 

6 COMMENTS

Iztok faking Gartner
06 Jul 2016
Men je nov Westov spot jebeno kul! Tip je prfukjen in to cenim! Ti pač gledaš vse skoz kvaliteto muske, ne pa skozi dobro idejo in provokacijo. Tudi prav. Fergie meni dobro seka komad, je dober za žur. Glede Beyonce, tudi meni nov album zelo fajn. Je pa iz cone udobja šla še bolj pri prejšnjem albumu, ki pa mi ravno zaradi tega ni najbolj sedel. Ta je ravno prav eksperimenta in ravno prav prave muske.
KendrickLamar
06 Jul 2016
No fora je morda že dobra ampak sam komad je en velik šit! Fergi je imela že boljše hite oziroma komade. Tole je švoh in katastrofalno. Edina dobra stvar je ta, da sta v spotu Ciara in Chrissy. Recimo plastična Kim K pokvari vzdušje. Skratka sam komad je en velik šit. Tako nekako kot novi Westov spot za komad Famous: Tule: https://www.youtube.com/watch?v=p7FCgw_GlWc Sem prav tako pričakoval da boš objavil ta spot pa nič. Westu se je zmešalo in kar je še večji štos je to, da misli da je genij v resnici pa ne dojame da je naredil en velik šit. Skratka zgornji komad je katastrofalen, da o spotu sploh ne govorim lol. Zanimivo bo videti kako bo ponovno divjal na grammijih kako ni nič pravično :) No pa da ne bom samo kritiziral. Mislim da je Beyoncin album zares dober. Mi je všeč da je poleg albuma izdala tudi mini film oziroma nekako zgodbo in tako album dobi še večji smisel. Sem vesel da je končno malo "reskirala" in se umaknila iz svojega udobja. Recimo všeč mi je namen komada Formation, čeprav mi sam komad niti ni tako všeč vendar spoštujem namen. To želim od Beyonce, da bi večkrat spregovorila o črncih in o vsem kar se dogaja (Police brutality itd). To spoštujem. Tako na hitro malo o glasbi :)
Iztok faking Gartner
06 Jul 2016
Komad od Fergie ni sranje, je zelo dobra fora, samo štekat ga je treba. BET Awards sem tvital ko budala, po moje več kot 50 tvitov in slikic. Za objavo mi zmankuje časa, imam pa v planu.
KendrickLamar
04 Jul 2016
Daj nehi težit, no! hahahah saj imaš prav. Ma me zanese frende ko take bedarije objavljaš. Me kar zaboli :D Pizda lahko bi večkrat objavil kaj o glasbi zdaj ko imaš novo stran. Recimo zdaj so bile Bet nagrade članka pa nikjer...
Iztok faking Gartner
04 Jul 2016
Daj nehi težit, no!
KendrickLamar
04 Jul 2016
Nisem dvomil da ti bodo te smeti všeč.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers