BILLBOARD MUSIC AWARDS 2016

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Večer presežkov, če sem iskren. Sploh ne vem, kje naj začnem. Morda pri Madonni in njenem čudovitem poklonu preminulemu Princeu, s katerim sta bila prijatelja in sta pred leti posnela celo duet. Krasen moment, eden najboljših in najbolj nepozabnih v celotni zgodovini teh nagrad. Pela je Nothing Compares To You. Bolje ne bi mogla izbrati. Kraljica je pela princu. Edina še živeča ikona iz osemdesetih, se je poklonila glasbenemu geniju, za katerega še vedno ne morem verjeti, da ga ni več.

Nop, to še ni bil overdose. Potem je namreč prišel še Stevie Wonder in skupaj z njo zapel Purple Rain. Več od tega ni, jebemtiš. To je bil epski duet epskemu glasbeniku. In pazi to, prav Stevie Wonder je bil eden redkih glasbenikov, za katerega je Prince izjavil, da so vplivali na njegovo ustvarjanje in kariero. 

Orgazem čustev je bila seveda tudi Celine Dion, ki so ji podelili nagrado za Ikono. Povsem zasluženo. Celine je legenda, Celine je globalna superzvezda. Lepo jo je bilo videti na odru po smrti moža in brata, ki ju je izgubila v roku enega tedna. Zapela je Show Must Go On. In zapela je tako zelo doživeto, ponosno in brezhibno, da sem komaj dihal. In potem so jo presenetili še z njenim sinom, kar pomeni, da so se ji ulile solze. Jokala je ona, jokala je dvorana, jokal sem sam. Brez dvoma eden najlepših momentov v zgodovini Billboarda.

Fajn je bila tudi Britney Spears, ki je otvorila šov. Spet je v dobri formi, le miga se ševedno nekam leseno in daleč od svojih najboljših dni. Od živčnega zloma dalje, na odru ni več ista, je bila pa tokrat vseeno daleč najboljša v zadnjih letih. Britney je legenda, tu ni dvoma. Prodala je 140 milijonov plošč, zaznamovala je ero. Pika. 

Posebno omembo si zasluži Rihanna. Vrhunski komad ima in zelo dobro ga je odpela. Dobila pa je nagrado za konstantno haranje po lestvici. Povsem zasluženo. Rihanna je blagovna znamka. Vsakič znova. 

Itak, za pop pevca se Justina Bieberja ne da premagati, The Weeknd je še vedno na vrhu sveta, četudi moram priznati, da se me še ni posebej dotaknil, lepo je bilo videti Kesho, ki se je končno osvobodila pizdarij, Laverne Cox je imela najbolj očiten dekolte, kar je seveda ironija, Ludacris in kot vedno seksi Ciara pa sta solidno opravila vlogi voditelja. 

8 COMMENTS

kingkendrick
29 May 2016
On je raje v Rock & Roll Hall Of Fame. Ne gre zato, gre zato da Ice Cube ne more dobiti grammy-a. Je pa zanimivo da jih je prav kendrick predstavil v Rock & Roll Hall Of Fame. :) http://pitchfork.com/news/64692-kendrick-lamar-inducts-nwa-into-the-rock-and-roll-hall-of-fame/ ;))) Drugače pa sploh ne dvomim da bo tudi Kendrick čez nekaj let v Rock & Roll Hall Of Fame :). Enostavno ne moreš hejtati kendricka, ker je prevelika legenda že sedaj :D Vse kar ti ostane je tisti duet s Tayor pa še tam je pobral grammya :D
kingkendrick
30 May 2016
šinfam ga zato, ker imaš bedne in butaste fore glede dueta s taylor swift. Ta duet si omenjal že kar nekajkrat ampak zdaj ko sta dobila za to grammy-a tvoj komentar niti ni tako pomemben. V Rock & Roll Hall Of Fama so bili sprejeti, kar se hip hopa tiče še Public Enemy in pa Run–D.M.C. Torej gre za 3 skupine tako, da imaš verjetno tu kar prav, da Kendrick ne bo sprejet. Recimo ice cube kot solo artist tudi nikoli ni bil in ne bi bil sprejet v Rock & Roll Hall Of Fama ampak je kot skupina NWA in to povsem zasluženo in hvala bogu! Aja pa glede tega: "Finta je, da ti večkrat šinfaš Cubea, ki pa je idol tvojemu največjemu idolu" Tu bi moral biti ti predvsem vesel da je temu tako. Kendrick vsaj spoštuje Ice Cuba in ga non stop hvali medtem ko ostali novi artisti Ice Cuba sploh ne omenjajo. Morda se včasih najde še kdo ki ga tako na skrivaj diss-a. To da Kendrick spoštuje Cuba je v bistvu plus za Ice Cuba in sem prav vesel, da ga Kendrick spoštuje.
Iztok faking Gartner
29 May 2016
Zakaj mi to limaš, če sem gledal celo prireditev :) Finta je, da ti večkrat šinfaš Cubea, ki pa je idol tvojemu največjemu idolu :) NWA so edini raperji ever v Hall Of Fame, če se ne motim, tako da ostalih verjetno ne bo. Kendrick je veliko naredil, ja, ampak ni delal zgodovine in na novo napisal hip hopa. To so naredili pionirji pred njim. Še Eminema ni v Hall of Fame, kaj bo Kendrick.
Iztok faking Gartner
26 May 2016
Jebat ga, Kendrick Lamar pač lani ni nobenga dueta s Taylor Swift posnel, da bi lahko kako nagrado dobil :)
kingkendrick
29 May 2016
Vidim da sem ti užalil The Weeknda :) ali se motim in gre v bistvu za Nicki Minaj :D Drugače pa je za tisti duet s Taylor dobil Grammy-a, nekaj kar Ice Cubu nikoli ni uspelo :D
kingkendrick
23 May 2016
živa katastrofa od nagrad. Res BB nagrade so pa res en velik šit. Že to da precenjen Weeknd pobere skoraj vse možne nagrade pove dovolj. Itak so bili pa sami klovni od Bieberja do Rihanne tako da še dobro, da sem izpustil te nepomembne nagrade :D. samo še plastika Nicki Minaj je manjkala in bilo bi popolno. In preden začneš... vem, da se pri BB nagradah gledajo predvsem lestvice in prodaja.
Iztok faking Gartner
29 May 2016
Nikogar :) The Weeknd je tudi meni precenjen, Nicki pa že dolgo časa totalni drek. Jp, Cube je preveč kul za Grammyja, nimaš kaj. On je raje v Rock & Roll Hall Of Fame.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers