ZANOSILA PO NESREčI?!?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

V srednji šoli sem imel dve sošolki, ki sta zanosili zelo zgodaj. Zanimala me je prva, saj je trdila, da nima pojma zakaj je noseča. Da se je zgodilo po nesreči in da se ji zdi vse skupaj čudno. Ker ji ni bilo ime Marija in ker njen fant ni bil Jožef, ji seveda nisem nasedel in sem spraševal naprej. Pojasnila nam je, da je bila na neki zabavi, kjer se je nenadoma znašla v neki sobi z nekim fantom in da se je pač zgodil nek seks in da je sedaj pač noseča. In prav to se ji je zdelo čudno, saj naj bi fant uporabljal kondom, ona pa naj bi jemala tabletke. Očitno je bil fant brez kondoma, tabletke pa so bile le v njeni glavi. Očitno mu je prišlo vanjo in več kot očitno je zanosila povsem po logični poti in čisto nič po nesreči.

Zanositi po nesreči bi pomenilo, da se uležeš na plažo in te nekdo med noge zalije s spermo. Nekdo, ki ga ne poznaš in ki to pač počne za hobi. Ali pa da spiš, pa ti zdravniki na skrivaj med noge vbrizgajo seme kakega darovalca. Ali pa da greš na žur, pa se spotakneš in padeš v vedro sperme, ki ti po nesreči steče tudi med noge. Vse ostalo ni nesreča, vse ostalo je logika. Pustimo zdaj čudne nosečnosti. Recimo izven maternične ali pa kakšne, ki so se res zgodile po čudežu. Kljub tabletkam recimo. Zdaj govorimo o dekletih, ki seksajo s fantom, kateri jim med noge spusti spermo, kar pomeni, da zanosijo. In prav ta dekleta potem razlagajo, da je bilo po nesreči. Da je bilo zmenjeno drugače. Da se fant ni držal dogovora. Da so bili varni dnevi. Da je obljubil, da mu ne bo prišlo vanjo. Da tabletke niso prijele in da se je kondom strgal.

Tabletka seveda ne prime, če jo pozabiš vzeti, kondom pa se strga, če ga natakneš na rezilo namesto na korenjaka. To so blesavi izgovori za neodgovorno početje. Za trenutni užitek, ki te stane nezaželene nosečnosti. In prav to mi je najbolj smešno. Tudi pri parih, ki so že dolgo časa skupaj in povedo, da ni bilo planirano in da se je zgodilo po nesreči. Nič ni nesreča, dragi moji. Fantu je prišlo v punco. Pika. Nesreča bi bila, če bi punca brala knjigo, fant pa bi si ga drkal v sosednji sobi in bi potem tik pred orgazmom po nesreči padel v njeno sobo in med njene noge. Vse ostalo ni nesreča.Vse ostalo je logika. In kako je mogoče, da se ti zgodi nezaželena nosečnost? Tega ne bom nikdar razumel. Če ima punca tabletke, fant pa kondome, se ne more nikoli nič zgoditi. Če furata “pazil bom” finto, pa je jasno, da se lahko zgodi kaj nepričakovanega. Toda to ni nesreča, to je fant, ki mu je prišlo vanjo in je pozabil na “pazil bom” finto. In četudi ga da pravočasno ven, obstaja nevarnost, da se zgodi sranje. Zavoljo tega, kar pride iz korenjaka med samim seksom. Ni veliko, a dovolj je, da ženska lahko zanosi.

In zdaj se bodo oglasili tisti, ki jih je zanesla strast in ki so padli noter ter niso razmišljali o posledicah. Spet izgovor. Strast naj bo med samo akcijo, pred njo naj bo vsaj malo logike. Tak je bil moj znanec. Otroka je naredil že kot najstnik. Povedal nam je, da po nesreči. Da pa se ni obremenjeval, saj sta se imela s punco rada. Ko sem ga vprašal, kaj zanj pomeni nesreča, pa je seveda povedal, da ona ni imela tabletk, njemu pa je prišlo takrat ko mu ne bi smelo. Jasno, to zame ni nesreča. To je zame logika. Nesreča bi bila, če bi siga drkal, njegova punca pa bi čisto slučajno prišla mimo in vse kar bi izstrelil po pomoti ujela v mednožje. Vse ostalo ni nesreča, vse ostalo je logika.

Otroci se torej naredijo na dva načina, načrtovano in po logiki. Prvi je seveda boljši, pri drugem pa imaš vedno občutek, da je počil kondom. Pa čeprav ga sploh nisi imel na korenjaku.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers