MOJE PRVO SRECANJE S SAMANTHO FOX

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Samantho Fox so imeli nekoč radi prav vsi. No ja, radi so imeli njene joške, njene strgane kavbojke in njeno uspešnico Touch Me, ki jo je prepevala ravno prav poredno. V osemdesetih je bila kraljica, ki je daleč za sabo pustila tudi svojo edino pravo tekmico Sabrino Salerno. Če takrat nisi poznal Samathe Fox, je bilo s tabo nekaj narobe ali pa si živel na Luni. Stene najstnikov so bile polne njenih slik, ko je prišla koncertirat v Ljubljano, pa so bile karte razprodane v parih minutah. Pa vendar, mene je udarila dokaj pozno. In udarila me je po zaslugi mojega očeta, ki mi je kupil prvi walkman in prvo kaseto, na kateri je pisalo Samantha Fox. In to je bila tista kaseta, kjer je bila tudi pesem Touch Me, ki je bila mojemu očetu od nekdaj zelo všeč.

Potem sem jo seveda začel spremljati malce bolj pozorno. Na televiziji sem skušal ujeti vse njene spote, v reviji Bravo pa sem začel zbirati njene postre. Bila je del moje rane mladosti. Vse dokler nisem izvedel, da je lezbijka in da je visoka le 155 centimetrov. Počutil sem se, da nas je prinesla okoli. Da je tisti Touch Me ves čas pela puncam in da so jo na slikah povečali. Hudiča, da so povečali tudi njene joške. Da je vse skupaj le blef in dvojna igra. S stene sem potrgal vse njene postre, iz knjižice, kjer sem zbiral besedila, sem strgal vse njene pesmi, kaseto, ki mi jo je kupil oče, pa sem za stalno posodil svojemu prijatelju. Tistemu, kateremu kar naenkrat nisem bil več nevoščljiv, da ima na steni njeno čisto golo sliko. Še več, umaknil sem jo celo iz ovitkov svojih šolskih zvezkov, skratka, moje navdušenje se je končalo za vedno.

Danes se mi seveda vse skupaj zdi zelo smešno. A takrat so bili drugi časi. Časi, ko sem bil star 14 let in ko še nisem vedel kako svet stoji. Da ne pozabim, gospa Fox je 15. aprila praznovala 50 let. Ko danes pogledam njene takratne slike, pa mi ni čisto jasno, kaj smo videli na njej. Najstniki pač.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers