PSYCHO II (1983)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

PSYCHO II

Ne bom rekel, da ni fino gledati vrnitve Anthonyja Perkinsa, ki se po mnogi letih vrača kot kultni Norman Bates, pa da ni dober filing, ko spet vidiš Vero Miles, Lilo Loomis iz originalnega Psiha, toda drugi del žal ne dosega niti polovice nepozabne Hitchcockove mojstrovine iz leta 1960. Perkins je super, Perkinsu se spet meša, Perkins spet komunicira s svojo mrtvo materjo, ko v njegov motel pride mlada natakarica Meg Tilly, vse ostalo pa je povprečno in mimo nivoja Hitchcockove klasike. Plus Dennis Franz in Robert Loggia. 

Ocena: 5/10

3 COMMENTS

Tomo
01 Nov 2016
Vsa tri nadaljevanja smatram kot nekakšno trilogijo zase, ločeno od Hitchkockove mojstrovine. Sicer pa močno priporočam serijo Bates Motel kjer spoznamo mladega Normana in njegovo zaščitniško mamo.
Iztok faking Gartner
25 Oct 2016
Malo dobre atmosfere je, se strinjam. Konec me niti ni motil.
montebuba
25 Oct 2016
Ja Psiho 2 je daleč za originalom a nekaj prizorov v filmu vseeno ulovi tisti srhljivi moment in atmosfero. Perkins je spet vrhunski in sam dvigne film na višji nivo, halucinacije z mamo spet vžgejo odlično...zame je pretresljiv predvsem konec ko izve kao za pravo mamo :) no meni osebno je tole pokvarilo film in tudi original, ter ga obrnilo v klišejski konec...a tebi ni? :)

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers