GHOSTBUSTERS (1984)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

GHOSTBUSTERS

Logično, da sem nekaj dni po ogledu solidnega rimejka oko znova vrgel še na znameniti original, ki nas je obnorel v osemdesetih. Jasno, ko pa je imel super režiserja (Ivan Reitman, obetaven po Stripes) in enkratno igralsko ekipo, kjer so poleg Sigourney Weaver in Ricka Moranisa v prvi vrsti stali Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis in Ernie Hudson, izganjalci duhov, ki so se ob nepozabni glasbeni uspešnici podili za raznoraznimi onostranski stvori. Film je dober še danes. Še zmeraj ima karizmo, še vedno prepriča s prebrisano mešanico komedije in znanstvene fantastike. Zob časa je seveda načel posebne efekte, toda to so pač osemdeseta. Esenca šunda, kjer Ghostbusters zaseda zelo visoko mesto med tako imenovanimi guilty pleasure pizdarijami. 

Ocena: 7/10

3 COMMENTS

David
19 Aug 2016
Glede na to, da na tej strani nimaš Aliena, je pa tukaj odlična Weaverca, a si videl, da bodo posneli še enega Aliena, kjer sta potrjena zaenkrat samo 2 igralca - Weaverjeva kot Ripleyeva...ter Michael Biehn kot Dwayne Hicks. Me prav zanima, kako to mislijo izvesti oz. kakšna zgodba nas čaka glede na to, da je Hicks umrl na koncu 2. dela. Bodo spet kloni varijanta? :) Ghostbusters so bili res dobri, ampak roko na srce, veliko raje sem imel risano serijo kot filme, žal. So se premalo potrudili glede same zgodbe, če mene vprašaš.
David
24 Aug 2016
Ne ne, mislil sem tole http://www.imdb.com/title/tt4462546/?ref_=fn_al_tt_1
Iztok faking Gartner
20 Aug 2016
Hm, jaz vem za tega Aliena: http://www.imdb.com/title/tt2316204/?ref_=nm_flmg_dr_ To, kar praviš ti, nimam pojma. A veš, da se risanke zelo slabo spomnim.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers