DA DRAGI, DA DRAGA

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Res vesel, da me je režiser Ven Jemeršič povabil k sodelovanju in mi zaupal vlogo policaja v svoji novi nadaljevanki, ki jo vsak dan vrtijo na Planet TVju. Nepozabna izkušnja, kjer sem spoznal čudovito ekipo samih profijev. 

Ven je itak legenda. Vse, česar se loti, je zanimivo, drugačno in kul. Zato sem z velikim veseljem sprejel povabilo in se spremenil v čisto pravega policaja. Najprej sem bil proti brkom, potem pa so me prepričali, da ima vsak pravi policaj brke in da bo zgledalo dobro. Bil sem nezaupljiv, na koncu pa sem ugotovil, da imajo prav. Norci, pač.

Glavna igralka Gorka Berden je carica prve klase. Prijazna, seksi, luštna in zabavna. Moj prvi prizor je bil z njo. Imel sem malo treme, ampak se je dobro izteklo. Lotos Vincenc Šparovec je malce zadržan. Morda namerno, morda pa pač ne mara, da po setu hodijo neznanci, če se malo pošalim. Sem pa bil zelo počaščen, da ssem ga spoznal in prtisnil selfie, saj mi je bil malce nazaj izjemen v grozljivki Idila.

Kul je bil videti tudi Nino Valič. Žal nisva imela skupnih prizorov, saj sem moral nazaj na kviz na Golici, kar pomeni, da sem svojo vlogo odigral med obema oddajama. Profi, nimaš kaj. Nina je babnica na mestu. Zabavna, zanimiva, posebna, sproščena in vedno za hece. Pa hlače so ji bile kot meni malce premajhne. 

In Petra Hribernik, čudovita in karizmatična ženska, ki je odigrala prostitutko. Škoda, da so mi v skupnem prizoru z njo sneli mikrofon, saj sem imel nekaj dobrih idej za dialoge. Sem pa vseeno lahko malce improviziral in dodajal svoje fore, za kar se zahvaljujem Venu. Fajn je bit igralec. Še posebej, če lahko aretiraš Petro Hribernik, ki se je zlila z vlogo prostitutke. 

Jp, slovenska policija je dobila novega člana. Počutil sem se kot Ice T, ki je v New Jack Cityju igral policaja. Nikoli si ne bi mislil. Ven je pač nor. Na moj način. Ravno zato je bila ideja hudo dobra. Z vseljem bi ponovil t vlogo v še kakšnem delu.

Za konec pa še cela epizoda serije. Nikoli ne bom pozabil. Še enkrat hvala celi ekipi. 

 

 

 

2 COMMENTS

Iztok faking Gartner
27 May 2016
Thanks man :)
montebuba
27 May 2016
hehe :) odličen si bil, čestitke za vlogo! upam na še kaj s tvoje strani; mislim da še bolje od Lotosa, ki deluje neki statičen, je pa bil v Idili vrhunski ja kot si dejal :)

REPLY: