THE SPECIALIST (1994)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

The Specialist mi je bil všeč leta 1994 in mi je všeč tudi danes po več kot dvajsetih letih. En tak guilty pleasure šarm se ga drži, pa izjemno karizmatično igralsko zasedbo ima. In hej, le kje boste našli film, kjer se tak frajer kot je Sylvester Stallone, ki pod tušem pofuka Sharon Stone, okoli prevaža z avtobusom in se ji na koncu pusti peljati tudi z avtom. To je finta, ki mi je bila morda celo najbolj originalna pri tem filmu, če prav pomislim. Pa spremljevalna ekipa je kul. Eric Roberts, James Woods in Rod Steiger, same barabe, ki težijo Stalloneu, ki pomaga Stoneovi. Stallone in Stone. Čista kompatibilizacija priimkov, jebote. Scenarij je take vrste pofl čisto fajn, režiser Luis Llosa, ki je potem posnel še Anakondo in se nato izgubil iz Hollywooda ter nehal snemati filme, ravno tako ve kaj dela, skratka, čisto okej akcijski triler, ki jih danes več kot manjka. 

Ocena: 6/10

3 COMMENTS

filmoljub
11 Apr 2017
Poznam ga bolje kot ti. Lahko mu rečeš grešno zadovoljstvo. Samo pravim ti, da zdaj napreduješ, ker priznaš, da je film totalno sranje, ampak zraven napišeš da je bil pač tebi (iz nekega razloga) všeč.
filmoljub
10 Apr 2017
Ta film je seveda čisto sranje (in še hujše sranje <b>Anakonda</b> tudi ni ravno pozitivna referenca za režiserja, cenjeni kolega), in verjetno veš, koliko <a href="http://www.imdb.com/title/tt0111255/awards?ref_=tt_awd">zlatih malin in drugih negativnih odličij</a> si je to skrpucalo prislužilo -- ampak všeč mi je, ko napišeš, da je bil "tebi pač všeč" (čeprav priznaš, da je "pofl", kar seveda tudi res je). Napreduješ. :lol:
Iztok faking Gartner
10 Apr 2017
Poznaš izraz guilty pleasure? Ga, ane?

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers