ONCE UPON A TIME IN VENICE, 12 FEET DEEP, BLACK BUTTERFLY, INCONCEIVABLE

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

ONCE UPON A TIME IN VENICE

"Moškemu nikoli ne ukradi psa," sikne Bruce Willis v tem novem in precej površno povpečnem filmčku, ki sicer ima svoje momente, da bi lahko bil tako imenovani guilty plesure, a ga žal precej polomi v drugi polovici, ko res izvodeni in pade na poceni kriminalno in komično pizdarijo. Igralska zasedba, kjer uživa tudi Jason Momoa, je super. Pa atmosfera in tempo sta mi bila tudi všeč. Celo Bruce Willis je še vedno frajer, če prav pomislim. No, pa tudi scenarij, kjer za denar obrača več ljudi hkrati, ni od muh. Toda kot sem že dejal, zadeva hitro razpade. Tako zelo, da še pes ni več vesel, ko ga Willis končno spet vzame v naročje. Pa vendar, celota nekako zvozi in neobremenjen gledalec bi znal uživati in se sprostiti. 

Ocena: 6/10

12 FEET DEEP

Čisto solidna zgodba o preživetju. Sestri se namakata in plavata v olimpijskem bazenu. Ker sta malo pozni in ker ne odideta pravočasno iz vode, oskrbnik čez bazen potegne plahto in ju ujame spodaj. Hvala bogu, da ni morskih psov, boste rekli in pozabili na prfukjeno baburo, ki ju najde, a noče rešiti, ampak se raje zeza in ju izsiljuje. Film ni napačen. Ima atmosfero, dramske momente in okej igralske kreacije. Za pogledat je, če ni ravno kaj drugega na razpolago. In seveda, oskrbnika, ki čez bazen potegne plahto, igra psiho in Žage. In potem se čudimo. 

Ocena: 6/10

BLACK BUTTERFLY

Novi Antonio Banderas, dame in gospodje. Bolj B roba, a vseno s twistom, ki več kot preseneti in zmede gledalca. Pisatelj v krizi in skrivnostni mladenič (Jonathan Rhys Meyers), ki naj bi ga spravil v red. Čez čas igra mačke in miše ter napeta situacija, kjer se na koncu izkaže, da nič ni bilo tako kot se je zdelo. Sem že tiho. 

Ocena: 6/10

INCONCEIVABLE

Novi Nic Cage, družba. Nič posebnega, kot večina njegovih zadnja leta. Sploh ne vem, zakaj sem si vzel čas zanj. Zgodba je tisti jeben kliše, kjer v familijo uleti tujek. V našem primeru seksi blonda. Na videz prijazna, prijetna in sladka, v resnici faking zlobnica. To je to, dragi moji. In to je ena velika žalost. 

Ocena: 4/10

 

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers