NOCTURNAL ANIMALS

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

NOCTURNAL ANIMALS

Dober film. Tisti pravi neo-noir, če veste kaj mislim. Dva filma v enem. Dva filma za ceno ene karte. Prvi se odvija v realnem svetu, drugi v romanu, ki ga prebira glavna junakinja, ki jo Amy Adams odigra več kot odlično. Gledalec najprej pade vanjo, nato seveda v roman, ki ga bere. Kako tudi ne, ko pa gre za očeta (Jake Gyllenhaal), ki išče morilce svoje familije. Za očeta, ki mu lokalni policist (Michael Shannon) namigne, da lahko s storilcem počne kar se mu zahoče. Izpovedno in čustveno močan film, ki zjebe gledalca. Ravno prav depresiven, da zagrabi. Ravno prav surov, da ne izpusti. Priporočam.

Ocena: 7/10

2 COMMENTS

Ricardo
06 Jul 2017
tale film je pa odličen in si zasluži več kot zgolj sedmico. Jaz bi mu dal 8 ali 9. Tale izdelek prekaša večino letošnjih in lanskih filmov.
Lamar
07 Jun 2017
No da še tega pokomentiram :) Prav tako odličen. Sicer sem ga gledal že kar nekaj mesecev nazaj in ga na začetku niti nisem dobro razumel vendar sem si potem prebral razlago in moram priznati da so vse skupaj odlično izpeljali. Če sem se kaj naučil iz tega filma je to da pod nobenih pogojem ne ustaviš avtomobila sredi noči predvsem ko imaš v avtu punco in otroka. Meni je bil všeč. Sam bi rekel 8/10 :)

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers