HUSH

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

HUSH

Res se sprašujem, zakaj so kritiki tako zelo hvalili tale home invasion triler o gluhonemi bejbi, ki jo nadleguje psiho. Nič posebnega ni. Že stokrat viden v vseh kontekstih in idejah. Izguba časa, če povem na kratko. 

Ocena: 3/10

4 COMMENTS

Film404
19 Mar 2017
Ti Iztok pa res enostavno in površno gledaš filme, ko pa ti kdo razloži in pojasni, se delaš norca ali pa se čudiš kako je nekdo gledal drugačen film. Če ti nisi razumel še ne pomeni, da je film slab in si zasluži tako sramotno nizko oceno. A otročarijam tipa Kong Skull island boš pa dal oceno 8/10 ali kaj? Smešno res. Bolj malo ljudi te sploh bere in komentira.
Iztok faking Gartner
19 Mar 2017
Zanimivo, da si užaljen, če se ne strinjam s tabo :) Pač se ne, kaj naj. Film mi je bil čisti šit. Tebi je bil super. Pa kaj, okusi so različni. Je pa argument, da mi ni bil kul zato, ker ga nisem štekal, naravnost trapast. Kaj hudiča je pa za razumet v takem klišejskem in že tisočkrat videnem filmu, lepo te prosim. Glede Konga, brez veze primerjaš tako različne filme med sabo. Lahko pa počekiraš mnenja kritikov in boš videl, da je Kong večini zelo všeč. Za branost ne skrbi, glede komentiranosti pa bi te prosil, da mi prilimaš kak filmski blog, ki je komentiran :)
AnžeG
18 Mar 2017
No, začnimo samo s tem, da film razvije izredno simplistični in neposredni koncept v psihološko precizno ter mestoma metaforično srhljivko, ki ne pristaja na nikakršne oportunistične kompromise, temveč Flanagan kot režiser in scenarist sam na novo ustvarja žanrska pravila, hkrati pa se lahko v isti sapi poklanja svojim filmskim idolom. Dodaj še izredni režiserski talent za generiranje psihološke utesnjenosti, načrtno ustvarjanje suspenza, zelo pohvalni glavni performance in, kljub nizkemu proračunu, neverjetno dobro tehnično eksekucijo in imaš enega najboljših žanrskih predstavnikov leta 2016.
Iztok faking Gartner
19 Mar 2017
Huh, kot da ne bi gledala istega filma :) Nova žanrska pravila? Kje hudiča? Bejba zaprta v bajti, zunaj psiho, vmes pride moški, ki ga psiho ubije. Daj no :) Potem stokrat raje izberem Wait Until Dark z Audrey Hepburn, jebemti no.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers