HOW TO BE A LATIN LOVER, BAYWATCH, GOING IN STYLE, SHARKNADO 5

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

HOW TO BE A LATIN LOVER je presenetljivo simpatična, zabavna in topla komedija o žigolu (Eugenio Derbez), ki ga bogata žena po mnogih letih vrže na cesto in mora najti novo žrtev, če hoče še naprej furati svoj frajerski lajfstajl. Oči vrže na premožno Raquel Welch, se preseli k svoji sestri Salmi Hayek in se spoprijatelji s svojim mladim nečakom, ki v njem prebudi doslej nezana čustva. Prizor, kjer se s stanovskim kolegom Robom Loweom pulita za Welchevo, je vrhunski, scena v bazenu, kjer se voda obarva v črno, je esenca tako imenovanega straniščnega humorja, sekvence z malim nečakom pa segrejejo tudi čustva gledalca. Kot sem že dejal, sploh ne tako napačen filmček. 

Ocena: 6/10

BAYWATCH je hudo razočaranje, ki ga iz povprečja dvigneta le sekundni pojavitvi Davida Hasselhoffa in Pamele Anderson. Vse ostalo je stopnji najslabših delov legendane tv serije, kar je čista polomija. Igralska ekipa je sicer kul (Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Hannibal Buress), toda scenarij je tako zelo luknjast in otročji, da gledalca boli glava. Johnson je za slab finančni izopiček resda krivil slabe ocene kritikov, toda tokrat so imeli več kot prav, kar pomeni, da bi moral kriviti režiserja in scenarista. 

Ocena: 3/10

GOING IN STYLE je gledljiva, očarljiva in zabavna kriminalna komedija o treh upokojencih (Michael Caine, Morgan Freeman, Alan Arkin), ki se odločijo, da bodo oropali banko. Pa ne zato, ker so barabini, marveč zato, kr jim država orbne hrbet in z mizerno penzijo ne morejo preživeti. Odličen film tudi za Slovenijo, kjer bodo morali upokojenci stvari ravno tako vzeti v svoje roke, če bodo hoteli preživeti. Ali kot pravijo naši gospodje: "Pobrai bomo to, kar je naše." Zelo aktualen film, torej. In zelo dober double bill s prezrtim in zelo dobrim Stand Up Guys, kjer je ravno tako igral Alan Arkin. 

Ocena: 7/10

SHARKNADO 5: GLOBAL SWARMING je najslabši film v franšizi. Prvi trije so bili butasti, ampak strašno zabavni in kul, četrti je bil dolgočasen, zadnji pa je samo butast in čisto nič smešen. Nekaj pogojno okej foric, za katere poskrbijo znane cameo face, resda je, toda celota je upehan in razvlečen klon preverjene formule, ki ne vžge več. Ian Ziering, ki zdaj parodira tudi Indiano Jonesa, je še vedno Fin, borec proti morskim psom, ki ga sharknado tokrat odnaša na različne konce sveta, kjer išče svojega izgubljena sina, Tara Reid pa je še vedno njegova April, zdaj nekakšna Wonder Woman, kar je itak totalna kozlarija. Rejtingi so očitno še vedno dovolj visoki, da SYFY kanal snema nove in nove Sharknade, je pa več kot očitno, da fani počasi kopnijo in da bodo imeli kmalu vsega vrh glave. 

Ocena: 2/10

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers