GREMO MI PO SVOJE 2

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Če iščete enega najslabših slovenskih filmov vseh časov, je Gremo mi po svoje 2 odlična izbira. To ni film, to je totalno sranje od filma. Dolgočasen, butast, razvlečen, čisto nič zabaven, porazno odigran, še slabše oscenarjen in zamišljen, skratka, čisto dno. Gremo mi po svoje 2 je film, zaradi katerega bi morali Slovencem prepovedati snemati filme. Tako zelo prazen, sterilen, mrtev in brez energije, da bi gledalec najraje storil samomor. Povedano drugače, enka je za oskarja v primerjavi z dvojko, ki je tako slaba, predvidljiva, klišejska in neizvirna, da imamo občutek, da gledamo Gremo mi po svoje 26. Eden redkih filmov, kjer sem resno razmišljal, da bi zapustil dvorano. Prav imate, Gremo mi po svoje 2 zgleda tako, kot da bi ga s fotoaparatom res posneli mulci na taborjenju.

Ocena: 1/10

4 COMMENTS

AndrejM
20 Jul 2017
Ma Iztok, midva sva za to mlado generacijo preteklost. Tako pač je, čim prej se bova s tem sprijaznila, boljše bo. Za Sandlerja pa podoben holivudski šit pa velja, kar je pred časom zapisal ne moj prijatelj na Twitterju: tudi ustvarjalci sami, ki snemajo te bedarije, ne morejo verjeti, da po svetu obstajajo moroni, ki za gledanje tega sranja sploh kaj plačujejo. Ampak ker se taki najdejo, je snemanje še vedno bolj zabavno in bolje plačano od peke hamburgerjev ali kelnarjenja.
Iztok Gartner
20 Jul 2017
Čuj, zase govor, jaz delam cel kup reči, ki so mladim kul :) Gartnerjev Bordel, recimo :) Pa še kej se najde.
AndrejM
18 Jul 2017
Ne rečem, da je film za oskarja, ampak mladina, ki ga je gledala, je rekla, da je pač čisto v redu. Sam sem tako enko in dvojko malo spremljal zraven, ampak to pač ni film zame. Morda bi moral tudi ti malo razmisliti o tem, da en star dec pač ne more ocenjevati filmov, ki niso namenjeni njemu,ampak dvema generacijama za njim. Stari, ti si za tamlade metuzalem, pa če še tako zelo misliš, kako si kul in car. Tako pač je. Če pa tole oceno primerjam s kakšnimi tvojimi ocenami recimo sranja od Sandlerja ali še kaj od holivudskega šita, ki ga tako rad gledaš in ga hvališ, potem sem prepričan, da je tale enka res nezaslužena.
Iztok Gartner
19 Jul 2017
O tem, kaj sem za mlade, ne bova :) Glede filma, za mladino obstaja ogromno super zadev, ki so stokrat boljše od tega sranja. Lahko jim je dogajal, seveda, ampak to ne pomeni, da ni totalno zanič. Enka je kul, dvojka je drek. Simpl. Glede Sandlerja, mnogi njegovi filmi so grozno slabi, nekateri pa so čisto fajn. Eto.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers