DESPICABLE ME 3, KILLING HASSELHOFF, THE HIMMAN'S BODYGUARD, THE RECALL, SMURFS: THE LOST VILLAGE

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

DESPICABLE ME 3 
Tretji del super uspešne animirane franšize se začne odlično. Ma kaj odlično, začne se vrhunsko in s podlago Michaela Jacksona, ob kateri glavni zlikovec, sicer bivši TV zvezdnik, zganja svoje pizdarije in zdravi svoj manjko popularnosti. Tudi dvoboj med njim in Grujem, ki je še vedno good guy, je super in tak, da gledalec nima težav s tem, da gre za tretji del nekega filma. Žal gredo stvari potem navzdol. Žal potem zgodba, kjer Gru naleti na svojega dolgo pogrešanega brata, ne dosega prvih del poglavij. Povedano drugače, prehitro se zadovolji s povprečnimi idejami in klišejskimi štosi. In dejansko postane le tretji del nekega filma. Škoda. 

Ocena: 5/10

KILLING HASSELHOFF

To, kar bi moral biti Baywatch, je Killing Hasselhoff, mestoma zelo zabavna meta komedija, kjer David Hasselhoff znova dokaže, da je ikona in legenda. Da ga hočejo ubiti in zaslužiti denar za njegovo glavo, je pač del njegove legende. Da je v mini vlogice nabral tako veliko znanih fac, seveda ravno tako. Pa še Gena Lee Nolin mu zajoškari, jebemti no. Okej, film je poceni in blesav, toda vseeno zabaven v svojih meta štosih, kjer sem užival tudi sam. 

Ocena: 6/10

THE HITMAN'S BODYGUARD 
Ryan Reynolds si očitno želi znova sesuti kariero, ki jo je komaj sestavil z odličnim Deadpolom, Samuel L. Jackson pa filme pač snema samo še za denar. Tako kot Robert De Niro, ki bi prav tako pasal v tole sranje od filma. Drži, The Hitman's Bodyguard, ki mu na IMDB super ocene očitno dajejo samo totalni bedaki, je tako zelo klišejski, predvidljiv in že stokrat viden buddy buddy film, da gledalca, ki je v lajfu videl vsaj eno detektivsko komedijo, zaboli glava. Raje že stotič gledam Smrtonosno orožje kot tale drek, ki mu niti film ne morem reči, jebemti no. Plus Salma Hayek, ki zadnje čase igra zelo slabo v vseh filmih, kjer se pojavi. 

Ocena: 3/10

THE RECALL 
Upehan scifi triler, ki ga boste pozabili že med odjavno špico. Če boste seveda sploh zdržali do nje. Skupina frendov in počitnice, ki jih prekine invazija nezemljanov. Plus Wesley Snipes, ki bi ga lahko bilo tega filma sram že na začetku kariere.

Ocena: 2/10

SMURFS: THE LOST VILLAGE 
Tretji del Smrkcev je isti drek kot prva dva. Poceni, neprepričljivo, dolgočasno in brez želje, da bi bilo všeč še komu izven vrtca. Okej, vem, da sem star prdec, ampak težava Smrkcev ni samo v tem, da so izključno za otroke, težava Smrkcev je v tem, da so res zanič. Škoda za sistematično blatenje spomina na legendarno risanko mojega otroštva.

Ocena: 3/10

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers