A WALK IN THE WOODS, ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE, ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

A WALK IN THE WOODS

Dva stara prdca jo, ko pove že naslov, mahneta na popotovanje po gozdu. Na odklop, na svojo zadnjo avanturo, če prav pomislim. Na izlet, ki ga potrebujeta preden se stegneta. Nič posebega, če ju ne bi igrala Robert Redford in Nick Nolte, ki je vskočil namesto preminulega Paula Newmana. Ravno Redford in Nolte iz te že videne zgodbice ustvarita čudovit filmček. Eno tako gledljivo, kratkočasno in simpatično komično dramico, ki gledalcu poboža tudi srce. In ga sprosti, nasmeji ter spomni na stare prijatelje, ki ji niso videli že predolgo časa. Priporočam. Že zaradi prizora z medvedom. 

Ocena: 7/10

ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE

Prizor, kjer ubijejo Kate Moss, je kul, vse ostalo je na ravni oslovske in tretjerazredne ameriške komedije, ki se prav tudi, da uniči legendo Jennifer Saunders in Joanne Lumley. Veliko razočaranje in resen kandidat za enega najslabših filmov lanskega leta. 

Ocena: 2/10

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Nadaljevanje Alice v čudežni deželi je vizualno perfektna pravljica, ki jo nad oblake ponesejo tudi enkratne igraklske kreacije celotne ekipe, ki res uživa. Zato je škoda, da ni duše. Da je vse skupaj precej sterilno in suhoparno. Kljub vizualnim podobam, ki so res čudovite. Kot da bi imel režiser James Bobin idejo, da bo manjko dramaturgije in scenarija prekril s scenografijo in fotografijo. Je pa po drugi strani finančno dosti bolj uspešna Alice isto sranje, če prav pomislim, zato kar se mene tiče, neke usodne razlike med obema itak ni. 

Ocena: 4/10

 

 

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers