UMOR DEKLICE

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Najprej bi rad zapisal, da sem zgrožen in šokiran, da se kaj tako groznega dogaja v naši preljubi Sloveniji. Ponavadi take grozljive zgobe pridejo iz tujine, recimo iz Amerike, pa Nemčije, morda iz kake islamske dežele, nikakor pa ne iz domačih logov.

Uboga punčka. Dve leti je imela, pa je na sebi občutila peklenske muke. Jeben Kristusov pasijon, jebemti no. Polomili so ji skoraj vse kosti, ji poškodovali glavo in na njej ugašali cigarete. Tako dolgo dokler ni podlegla poškodbam in odšla nekam visoko nad oblake. 

Pošast iz Jesenic si zasluži najstrožjo in najdaljšo možno kazen, njena mama pa ravno tako, saj je vedela kaj se dogaja in je očitno padla pod vpliv tega kao čednega "južnjaka". Zmešal ji je glavo in pičko ter si dovolil vse, kar mu je padlo na pamet. Zakaj ni ukrepala, zakaj ga ni prijavila, zakaj ni hčerkice dala nazaj k očetu, ve samo ona. In za vse to si zasluži kazen, saj je enako odgovorna kot njen dedec, ki je malo deklico zamenjal za boksarsko vrečo in pepelnik. Ograbno, res. Komaj verjamem, da se je vse to res zgodilo v naši deželici. 

Se pa sprašujem, zakaj ni ukrepal oče, ko je obiskoval deklico. Saj je menda ja videl, da nekaj ne štima. Da je poškodovana. Da ni vesela. Da jo vse boli. To me močno mede in jezi. Tako zelo, da bi lahko s prstom pokazal tudi nanj. 

Kaj pa sosedje, znanci, policija in seveda Center za socialno delo? Sosedje so ponavadi itak tiho, ker se nočejo vtikati, ker jih ne briga, ker imajo dosti svojih težah. Znanci ravno tako. Policija ne more nič, če ni bilo prijave. Isto velja za Center, ki prav tako ni odgovoren, če ni dobil prijave, da je kaj narobe. Zame so sosedje in znanci krivi bolj od Centra. Sosedje in znanci so vedno zelo blizu in lahko kaj slišijo in vidijo, Center nima pojma, če ne dobi prijave. Isto ministrstvo in še kdo. Tukaj ljudje norijo brez veze in precej neupravičeno. Še posebej, ker ne poznajo ozadja primera. Isto velja za ministrico. Kaj za vraga ima ona s tem psihotom iz Jesenic? Ne ga lomt no. 

In potem pridemo še do koroških dečkov, ki jih zdaj povsem po nepotrebnem mešajo zraven. Dajte no, kaj ima nesrečna deklica s tem popolnoma drugačnim primerom. Dajte ste umirit in ne zganjajte idiotij.

Kaj pa javni linč? Čisto razumem ljudi, da pozivajo nanj in o storilcih pišejo vse mogoče. Tudi sam sem zapisal, da zakaj pa onadva po "nesreči" ne padeta po stopnicah in se udarita v glavo kot se je po materinem pričevanju bojda deklica. Vsi smo jezni in zgroženi, ampak treba se bo pomirit. Če pošast in njegova baba dobita 20 let, bo vse okej. To je dolga doba. Ko prideta ven, bosta starčka. Javni linč ne bo potreben. Drugo bi bilo, če bi ju recimo oprostili. Potem pa ni vrag, da ne podprem tudi javnega linča na jeseniškem trgu. Do takrat pa dajmo umirt konje, saj z nasiljem in divjanjem ne bomo dosegli nič. Storilca so ujeli, deklice ni več, nič ne bomo spremenili. 

In vprašam vas, ste sami res tako brezmadežni in se res pizdijo samo tisti, ki niso nikoli pretepli otroka ali storili kaj podobnega? Ste res vsi tako angelski za zidovi vaših domov? Ali še bolje, ste kdaj prijavili kakega soseda, ki ste ga sumili, da tepe otroka? Ste pozvonili na vrata in mu primazali eno na gobec? Niste, a ne? No, sem vedel. 

In seveda, kje je faking Primc? Kje je zdaj, ko gre res za otroke? Aja, sori, zločin se je zgodil v hetero familiji. 

Velik bruh. 

19 COMMENTS

krš
11 Jul 2016
Gartner spet nakladaš na polno. Na eni strani se sprašuješ kaj se koroške dečke meša zraven v zgodbo, da nima to veze. s čimer se sicer ne strinjam. Verjetno imata primera zelo skupen imenovalec - CSD oziroma odpoved sistema na celi črti. NA drugi strani pa sam v zgodbo mešaš Primca k z zgodbo nima nobene veze. Res bi se lahko oglasil, ne vem a se je al se ni, ampak ogasila bi se lahko tut njemu nasprotna stran, LGBTkevaska al kakršnakol že je pa tut nisem nič posebnega zasledil. zato ne vem kaj zdej mešaš vse živo. Še Janšo vplet kej... In to tvoje spraševanje, kdo si upa moralizirat, al smo res vsi tko brezmadežni, al smo v resnic sami isti in pretepamo otroke, je pa itak višek debilizma, ker je menda ja jasno, da se na vsakem vogalu vidijo popečeni, pretepeni in polomljeni otroci...
Tomo
13 Jul 2016
Koroška dečka sta živa in zdrava,skratka upam da gresta čimprej k dediju in babici če sta res tok navezana na niju,čeprav Primc močno pretirava,kot da sta največji otroški žrtvi celega sveta poleg otrok istospolnih partnerjev pa da ne govorimo o splavu .Tisti pravi zločini med otroki so pa na žalost zamolčani in dva sta se zgodila ravno na območju bivše skupne države in v zelo kratkem času ko je na surov način umrla dveleta deklica z Jesenic in triletna deklica iz Srbije ki jo je posilil in ubil 28 letni psihopat.Kdaj bo to Primc objavil????? Pa Fritzl,pošast iz Avstrije??? Ah kje pa Elton John je največji zločinec,ker se mu je prehladil sin aneda????
David
10 Jul 2016
Aja, pa verjetno so mu zagrozili z odvzemom ostalih otrok, ki so pri njemu, če ne podpiše.
David
10 Jul 2016
Zakaj pa mislite, da je oče moral takoj podpisati z centrom za delo? Da se čimprej zavarujejo, banda lopovska.
DirkDiggler
09 Jul 2016
Katrina ima prav. Komentar KontraČEFURja res ne bi smel skozi spustiti, ker gre za sovražni govor. Zato pa imaš moderacijo, jebemti. Različna mnenja in izražanja so ok, ampak sovražni govor ni svoboda govora.
Iztok faking Gartner
09 Jul 2016
Eni me napadajo, da ne upam določenih komentarjev spustiti skozi moderacijo, drugi pa, da jih ne bi smel spustiti :)
Natalia
08 Jul 2016
Policija je podala več kot 12 prijav na center za socialno delo, oni pa menda niso nic ukrepali
Iztok faking Gartner
09 Jul 2016
Če to drži, bodo padala glave! Te pa vseeno vprašam, zakaj ni ukrepala policija?
Elizabeta
08 Jul 2016
Ta dva morilca naj bosta samo srečna dokler bosta v zaporu kajti sam vrag jima naj pomaga ,ko bosta prišla ven.Ne bi rada bla v njuni koži.
Katrina
08 Jul 2016
Iztok, zaradi dejstva, da si spustil skozi moderacijo zapis kontraČEFURJA si izgubil eno bralko in občasno komentatorko. "Uspešno" drkanje na temo nad-ras in pod-ras vama želim.
Iztok faking Gartner
08 Jul 2016
Jaz ne bom drkal ničesar, če boš zaradi tega komentarja nehala spremljati moj blog, pa škoda in blesavo. Vsak ima svoje mnenje in ne vem kaj ima moj blog kot celota s tem komentarjem. Brez veze v glavnem :)
KontraČEFUR
07 Jul 2016
Kaj ma veze hetero/homo? tukaj se gleda na narodno pripadnost - šiptar/čefur/muslić/ MAJMUN. Te opice pri nas NIMAJO KAJ DELAT. Naj gredo nazaj dol, od koder so prišli pa naj tam svoje polcivilizacijske majmunske rabote izvajajo. Pri nas čefurji kulturno ne spadajo, saj so vsi več ali manj podivjane , polapismene primitvne opice. Živijo v getih in samo gledajo, kdaj bo kdo koga okradu ipd.... Lopovi, lažnivci, nategovatorji, in tudi morilci lastnih otrok. To drhal moramo mi zaustavit, da se naseljuje v našo prelepo deželico! Hrčkom v Sloveniji ni mesta, ker so kulturno na nivoju avstralopitkov, in tega nihče dosedaj še ni spremenil, in tudi ne bo. Majmuni čefurski bodo večni majmuni, za njih je civilizacija preširok pojem, pav tako besedna zveza "osemurni delavnik" - to za te opice ni, saj se samo šlepajo na socialno, Slovenci pa te opice primitivne plačujemo! DOST JE BLO! Da bom jaz delal, da bo en polpismen majmun z balkana živel na moj račun. Na vlake pa TERAT VSE DO ZADNJEGA čez Kolpo. To je to.
Jure
07 Jul 2016
Sam sem tudi zgrožen ob takih dejanjih ki jih lahko naredi samo"človek".vem pa nekaj da je sramotno od sosedov sramotno od sodstva sramotno od države da pustijo da taki"ljudje"sploh lahko živijo in dihajo zraven nas.ista kazen ni mogla bit za njih kot pa jo je skusil bogi otrok
JEDI GOVNA
09 Jul 2016
Slovenceljni slovenčku ! Da ti repliciram preden narediš samomor ker najbrž spadaš v tem odstotku slovencev ki delajo to lepo raboto. Nisem prepričan ampak mislim da ste še zmeraj med prvimi na Evropsko olimpijado v kategoriji samomor,tudi v kategoriji LGBT kažete dost uspehov. Pizda na 100 slovencev - 30 so samomorilci, 30 so pedri,30 so notorni alkoholiki pa tud tistih 10 ki ostanejo so nezainteresirani da dajo zadovoljstvo ženskam (slovenkam) ki se mu reče sex. Zanimivo da slovenke pa niso tko kontračefursko raspoložene , nasprotno pa one obožujejo da se dajajo dol z nami čefurjimi. Pa ne sam z nami ampak lahko vidiš slovenko kako za roko sprehaja afričana črnega kot noč ,indijca,pakistanca, ampak oni e motijo bolane patriopsihiče kot ti, tebe motijo sam uni iz bivše Juge. Kar se dela tiče pa jedi govna 40 % celo več mladih slovencev ki še zmeraj živita z atijem in mamo sta na socijalo. Kteri slovenc dela v gradbeništvu ( razen kot šef) , kteri slovenc dela kot pobiralec smeti , smo vam naredili avtoceste,predore delamo najbolj umazana dela in spet pljujete za nami. Kakšna nadrasa si ti bolani psihiću lepo etiketo vam je zašil Bora Čorba -. Avstrijski konjušari pa tud oni pa niti Nemci vas ne jebejo za njih ste vi podrasa. Zdej pojdi vzami si une modre tabletke in pojdi spat in Bogdaj da se bi nikoli ne bo prebudil. P.s. Jebem ti sve što nosi pičku među nogama u familiji od 18 godina pa nadalje !
Katrina
07 Jul 2016
Natalija, glih z 2 leti starim otrokom, ki ni v vrtcu, lahko delaš stvari, ki lahko okolica dalj časa ne opazi. Kaj pa zna tako revše povedat? Ker joče? Otroci jočejo. Prvošolček te lahko zatoži učiteljici, triletnik lahko kaj pove v vrtcu, dvoletnica? In kot je rekla zadnjič tista psihologinja, ta dva nista takega obnašanja razvila kar čez noč, ta dva sta bila najbrž tudi sama žrtev podobnih vzgojnih metod, zraven pa sta najbrž še psihopata.
Natalija
06 Jul 2016
Praviš kaj ima ministrica zraven predvsem pa kaj CSD. Menim, da veliko. Če bi ustrezno sodelovali z družino, preverili stvari na katere je oče opozarjal danes nebi pisal tega bloga. Ne mores se spraviti na 2 leti starega otroka, ne da nebi to noben vedo. Na koncu u pa lahko izrečejo kazen do 20 let za ta zverinski zločin.
Iztok faking Gartner
07 Jul 2016
Kako veš, da je res opozarjal? To še niso preverjeni podatki.
Tomo
06 Jul 2016
Jaz ki sem iz Jesenic sem slišal da je imel foter zelo omejen dostop do punčke in da ga je kuzla stalno izsiljevala neki čeprav je vedel da jo pretepa šel do socialne a so ga zavrnili češ da imajo pametnejša dela in še k dohtarju na obvezni sistematski pregled ni pustila da gre. Govori se tudi da je foter nameraval že prej obračunat s šiptarjem še predno sta se dokončno ločla s to kurbo. Skratka dedc bil nemočen z invalidsko penzijo s slabimi 300 evri in sem z veseljem tudi sam nekaj prispeval zanj. Drugače se pa tudi sam sprašujem kje je Primc s transparentom Za otroke gre.
Iztok faking Gartner
06 Jul 2016
Moral bi na policijo! Če je videl, da se dogajajo tako hude reči, bi moral na policijo!

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers