TOVARIS PUTIN

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Vladimir Putin je v Sloveniji. Vladimir Putin to, Vladimir Putin ono. Vsi nori, vsi v paniki, vsi na kolenih. Še Chuck Norris nima za burek. Prav to me fascinira. To, da leta 2016 obstaja politik, ki ga tudi mnogi Slovenci vidijo kot boga, ali še bolje, kot papeža, ki ga grejo čakat že zgodaj zjutraj, mi je res fascinantno. Putin je za te ljudi megastar, bog in batina, največji frajer in božanstvo, ki ga je treba videti v živo preden umreš. 

Mi je bilo pa precej smešno poročanje POP TVja. Okoli tega, da so se naši politiki bali kaj bo Putin rekel med govorom v Kapelici. Kao, da so trepetali in bili živčni. Fak no, kaj pa bi lahko rekel takega, da bi se stresel svet? To je bil totalni novinarski bulšit. 

In potem moja malenkost. Putina sem čakal pred blokom, pa ga ni bilo. Ni fer, saj imam jaz vedno čas zanj, ko pridem v Moskvo. Poklical sem ga, pa je imel ugasnjen telefon. Pa zamudil je eno uro. No ja, bolje, da zamuja Putin kot menstruacija, mar ne. 

In seveda, če se Pahor in Putin nista pogovarjala o Slakonji, je bil obisk brez veze. 

Saj res, je kdo sploh videl Slakonjo ali je že v Sibiriji?

 

1 COMMENTS

AndrejM
01 Aug 2016
Malo si me razočaral. Mislil sem, da boš šel na Vršič mahat svojim političnim idolom, predvsem naši prvi misici in njenemu peace for the world blebetanju.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers