ANTI BEGUNSKI SHOD?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Ajde, da slišim proti čemu je točno ta anti begunski shod, ki bo čez nekaj dni? Pa zakaj vedno znova nabijate, da država ne poskrbi za svoje ljudi, ampak daje denar beguncem?!? A nimamo socialne podpre, izjemne socialne pomoči, nadomestil za brezposelnost, otroške doklade, otroške dodatke, subvencije stanovanj in položnic ter še česa?!? A država ne pomaga pri sanaciji poplav in potresov?!?
Pa od kje ta debilna ideja, da če država da za begunce, da potem ne bo dala nam?!?
In od kje še bolj debilna ideja, da bi denar, ki gre za begunce, šel za revne?!?
No, proti čemu je torej ta anti begunski shod?!?

7 COMMENTS

AndrejM
23 Aug 2016
Hm, E, kako to misliš, lasten narod lačen? Saj vlada tvoja levica ves čas samostojne Slovenije razen par let, ko je vladala desna vlada, kako to, da je v tej čudoviti državi, ki so jo vodili takšni krasni in sposobni politiki kot je Barbika, kdo sploh lačen? Ne razumem, a se niso vstajniki pred leti na shodih po Sloveniji drli, kako je dovolj, od takrat pa se nam cedita med in mleko? Iztok, glede na to, da naj bi bili samski tako zelo ubogi, je jasno: zdaj, ko imaš eno fajn deklino, hitro pred oltar potem pa štepat otroke. Doklad in dodatkov in subvencij bo toliko, da bo glava bolela. Ne vem, kaj čakaš :).
E
24 Aug 2016
V Ivanovi vladi pa se je cedila med in mleko a ne? Dobro vam je to vcepil v glavo dokaz vztrajniki. Rajši do smrti mandat Pahorju ozirma kot ti žaljivo praviš Barbiki kot pa eno tisočinko Ivan.PIKA.
E
22 Aug 2016
Denarna socialna pomoč je premala dragi Iztok da bi človek živel z tem. Dosti premalo zato ne piši kot da je to celo bogastvo. Je pa problem seveda pri številčnih družinah zelo številčnih družinah tam pa so zneski da se ne splača iti delat (DSP+OTROŠKI). Tukaj pa je naša država dela zelo veliko napako. Drugače bi se to moralo urediti. Kaj se pa tiče univerzalnega temeljenega dohodka pa samo polnoletne osebe ker tudi eni zato malo več otrok ker pričakujejo da bi vsak državljan dobil ta dohodek. Jaz sem za ampak samo polnoletne osebe. Problem je tudi dva starša na minimalni plači iz naslova CSD ne bosta dobila nič ker jim bodo enostavno rekli presegate cenzus oba imata službo pa otroške za otroka (bo rekla gospa na CSD). A oni se komaj živijo. Tisti pa na vseh raznih pomočeh pa živijo bolje. Kje je tu logoka? Da ne govorim o samskih osebah ki se jih tako rado pozablja ti še najbolj našpukajo. Kaj se pa tiče tega shoda pa desni rabijo spet malo pozornosti že dolgo niso bili po TVju.
E
25 Aug 2016
To lahko ti govoriš papežu če ti vrjame. Ker jaz ti ne vrjamem.
AndrejM
25 Aug 2016
E, v življenju še nisem glasoval za Ivana :), tako da je tvoje pisanje kot običajno brez vsebine in smisla.
E
23 Aug 2016
Ne da bi bila velika kot plača to ne vndar bi pa vseeno lahko bila višja. Tudi jaz si vedno zastavim vprašanje zakaj imajo otroka , otroke če pa jih ne morejo preživljati. Štekam tvoj point moreš pa razumeti tudi folk ki ima komaj kaj za jest bi pa tudi oni tisto kosilo ki skuha vojska za begunce. Pa pustima zaj politiko pa desne čisto od strani ki samo izrabljajo te oboge Slovence in te begunce za politične točke. Dokler bo lasten narod lačen bo prihajalo do tega da beguncu ne privoščijo toplega obroka plus da še dodam politično hujskanje in ven rata veliko sovraštvo do beguncev.
Iztok faking Gartner
22 Aug 2016
Ne pišem, da je taka, da bi lahko z njo živel, pišem pa, da jo dobimo in da je nefer čvekati, da nič ne dobimo. Sicer pa, saj menda ne misliš, da bi morala biti taka kot plača, a ne? Glede družin brez denarja, zakaj za kurac maš froca, če veš, da nimaš denarja in da ga ne boš mogel preživljati?!? O samskih in rečeh, ki so glede tega nefer, pa sem že večkrat pisal, ja.

REPLY:

 iztokgartner.si

is mobile friendly
 

2016 © Renovatio  I  member PG group  I  powered by QUBE system™  I  host on GreenServers